Door wie

Kerngroep van luik 1, 2 en 3

Trees van Dijk is geïnteresseerd in en geïnspireerd door de antroposofische visie op Aarde en Mens en is werkzaam geweest in de Biologische Dynamische Landbouw en Vrije School Onderwijs.

Jeanne Bleeker is ruim 25 jaar actief geweest als remedial teacher en klassenleerkracht op een Vrije School. Zij leerde luisteren naar wat het kind van haar vroeg en het ruimte te bieden zich in vrijheid te ontwikkelen en gaf hulp om blokkades te overwinnen. Op deze wijze heeft zij later nog jaren de osteopaten in hun werk ondersteund bij het behandelen van kinderen in Nederland en in Kenia.

Johanna Priester was antroposofisch huisarts; sinds 2021 gepensioneerd. Ze werkte in achtereenvolgens Almelo, Den Haag en Rotterdam en deelt haar ervaring o.a. via www.puntjes.nu.

Anne-Pauline van der A is classica en dramaturg, en werkt als adviseur in de culturele sector. Van jongs af aan is zij gefascineerd door (eeuwenoude) mythen en verhalen. Door middel van deze verhalen en via kunst en cultuur probeert Anne-Pauline zo veel mogelijk mensen met elkaar te verbinden. ( Bij het eerste luik )

Calvin van der Merwe is opgeleid als antroposofisch dramatherapeut, werkt als mentor met getraumatiseerde jeugd bij een orthopedagogisch centrum. Hij heeft zijn eigen holistische geïnspireerde podcast genaamd “De Volgende Stap.” Als “manusje van alles “in de media, theater, poëzie en zelfontwikkeling probeert hij Project Mens te ondersteunen waar nodig is. Hij is zelf ook op zoek naar onbevooroordeeld spiritueel onderzoek, om zichzelf meer thuis te voelen in onze huidige maatschappij en wereld.